查看: 25330|回復: 1377
打印 上一主題 下一主題
收起左側

【商二】緣*隨風~* (吹水區本團招生水原進團)

你好,本人歲月乂飄...本團緣*隨風~*我們需要你!

你我相識於緣份的天空裹...為什麼要放棄這個機會...做個朋友...不需留名...也不用記得我是誰...只要我們曾經開心過已經足夠了=]

本團招收多吹水,常上線人士...無任歡迎各位巨商朋友們加入...有意水原/京入團...

由於需要與各團友連系...敬請各位團友加入本團RC群ID:16595002(RC語音下載教學已在6#)及MSN m群:group319164@msnzone.cn 謝謝=]

在此聲明!本團大房歲月乂飄不作任何借錢/借裝備/擔保...等行為...如閣下遇見有人用我名字意圖行騙...請立即飛信 歲月乂飄 ...以了解事件後再尋求解決方案!另本團不歡迎任何騙子進入本團企圖行騙...如獲發現本團團員有意圖行騙/貪圖別人利益及故意行騙等行為...本團絕不枯息...一准踢出本團處理....如閣下發現本團團員有任何異常行為...請立即飛信至 歲月乂飄 讓本人了解事件發生後再作相關處理!謝謝

本人歲月乂飄及Nikon對本團以後發展充滿其望...我和Nikon都希望日後能看見本團熱熱鬧鬧...團友們開開心心吹水...把本團辦理得井井有條....繁榮安盛...本團亦希望日後本團團友互相幫助...如解任務等等...如團友有任何問題...歡迎與大房歲月乂飄以及大行首Nikon反映...以尋求解決方案...另此post不歡迎任何異見人士的惡劣評語...各位請自重...歡迎各位在此post一起分享這份喜悅...

最後...送上幾張本團大房以及大行首的照片....以供參考

前:

------------------------------分界線---------------------------

後:我自制的頭像...令嗎?

<<<<近照=]

我們的大行首云火=]

以上2張圖片供各位參考認人之用....如有問題...多多包涵=]

在此感謝各位到訪此頁...希望各位開開心心玩巨商^.^

符加此項:本團由2011年10月11日開始定期派藥...及本團大房/大行首樂於為團友解任等服務...如有問題歡迎飛信商2: 歲月乂飄 攻城照更新:27/10/2011曉團大房因騙人無數....所以本團與曉展開攻城戰!圖如下...本團人強馬壯不用半小時便將他2座城攻陷了^^在此感激無數緣*隨風~*團友以及各方好友的幫助><

圖只有拍下2張...請各位多多包涵
此post最後更新於2012年1月11日=]團相已在2#多謝支持>^<

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

【商二】緣*隨風~* 商團 聖誕活動 公告
我們曾在水原的合照=]

合圖:
最後送上一首陳楚生 - 想念 希望我退巨以後你們還記得我...
符加:本團成員:`Archer(花名:2毛)為本團制作的團圖=]

本帖子中包含更多資源

x
回復 支持 反對

留1 要扣樂點的
回復 支持 反對

我係nikon希望大家能夠踴躍入團 夠上線多吹水感激不盡
回復 支持 反對

飄哥 HELLO
回復 支持 反對

因團友反映不董下載RC語音程式...本人特意制作此教學...圖文丙某...曬左好多心機嫁-.-整得唔好多多見諒!><首先!更係開yahoo首尋RC語音先啦(溫馨提示:速成碼:卜口空白空白空白3=語/卜日2=音)

然後點選紅圈圈往果個網頁=]

然之後入到去禁紅圈圈往果個下載

然後你地自己安裝啦...安裝方面無圖sorry><(因為我已經裝左-.-)
好啦!裝好之後呢...如果你地未有脹號既話當然禁紅圈圈往果個申請脹號啦^^

然後當然係寫好曬d個人資料啦....(我亂打的...唔好學我-.-"")

好lo~申請完就可以登入囉^v^

然後入到呢個晝面當然要係紅圈圈往位置輸入群ID啦=]我地既群ID係:16595002

好啦...根往搵到啦啵...當然要自己禁加入啦...記往打理由...講明你係邊位團友...如果唔係唔加你嫁=P

多謝合作=]

本帖子中包含更多資源

x
回復 支持 反對

路過既廢物
回復 支持 反對

路過既廢物
facg_chan 發表於 10-10-2011 10:19 PM

月月...多謝支持啵=]
回復 支持 反對

飄爺做大房喎
屈臭了
回復 支持 反對

飄爺做大房喎
屈臭了
bmkc 發表於 11-10-2011 01:13 AM

咩屈臭?
回復 支持 反對