查看: 22286|回復: 321
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 懷疑外掛打段 代打15 100%得 法西門

關閉 [複製鏈接]

不要引起爭吵   再次討論
以下係可疑之處
第1: 我fd搵佢代打 比佐ac佢 佢所謂要4個兵位 比佐佢挑果陣 戰力同我原本有4空位o既一樣
同埋 出完武道館 唔夠3秒off 就搞掂 過4隻[神兵] 連確認 3秒?
第2: 佢之前開o既post 隻主整走 佢all兵陣200(主186)----場場死主 = =  ? 本人懷疑個個吾係佢ac
第3: 30段特快完成 並冇一層層咁上(補充一下:所指既係佢未試過24段 27段果d 係一開始就30段) 可能佢未試過d怪出係隔離 同埋神啦
第4: 15代打 咩兵陣都接 冇帥都打到 100%成功
第5: 商1-商3都接 唔通佢商1-商3都有勁兵輔助??
第6: [當] 佢真係傳佐4隻[神兵]打 唔驚比人撞ac拎?

其實我想講好耐= =
之前我搵佢幫打
我個兵陣根本無野打天 我係全部兵位滿晒咁俾佢
而佢打個時既戰力係同我俾佢個時係一樣
最o咀既係我剩係見佢又出戰又入戰= =
但唔夠幾分鍾就話打完=_= 我入返個ac仲要見到有成7個勝章=0=
即係話佢係幾分鍾時間內打左超過7次10段以上= = 你地話有無可能?
係度提一提, 有樣野我覺得好奇怪==
我見佢用個叫 閻羅王hay 既ac打湖來
我有次偶然見到佢打, 一入戰唔夠5秒即刻出黎, 出黎無耐再入戰, 跟住又係唔夠5秒出黎
一而再再而三地重複以上動作, 當時我就覺得佢可能有d問題
行為舉止太奇怪, 串連埋其它已有疑點, 好難令人相信佢無用外掛...

如果大家like助長外掛 我都冇辦法

吾該 大家 睇曬先好回 吾好講廢話 吾好一味呃post
29樓 法西門 回佐一次 已經冇回
隻隻 200兵 連帶 主角色名都吾敢post
回復

咁如果佢唔回你耐得佢何咩??????
回復 支持 反對

默認嗎?
我不知道!!!
回復 支持 反對

其實佢70都有貼過~___~而且你第1點已經錯字=]
回復 支持 反對

小心些....不要造成罵戰呀!
回復 支持 反對

搵相證明下啦
公道自在人心
人地個4隻兵可以好勁呢
仲有入左ac點比人撞
回復 支持 反對

點解唔可以比人撞?
佢入佐你ac,你再入,佢就會logout佐咖la
回復 支持 反對

我個人都認為好有問題~
唔理果4隻係咩野兵~(但一定會係神兵)

如果我搵西法門代打15段
當佢幫我打緊既時候~
我改ac密碼~再入番ac(撞ac)
咁會卡左ac~佢會彈出黎

(4隻神兵就歸我)
為左果dd錢 拎4隻神兵去博????會唔會呀??

唔知大家明唔明我講咩~~
回復 支持 反對

我比較想知要係下電腦整D咩先可以自動打怪[[onion_01]],樓主方便既PM黎交流下
回復 支持 反對

我個人都認為好有問題~
唔理果4隻係咩野兵~(但一定會係神兵)

如果我搵西法門代打15段
當佢幫我打緊既時候~
我改ac密碼~再入番ac(撞ac)
咁會卡左ac~佢會彈出黎

(4隻神兵就歸我)
為左果dd錢 拎4隻神兵去博????會唔會 ...
MIM 發表於 15-7-2009 19:46

我明  因為我都諗過 可惜d人係唔會面對現實 死都要幫法西門~
回復 支持 反對