打印 上一主題 下一主題
收起左側

鈴.豆豆屋 吹水區 愛串人或愛傾計既請木浦入

關閉 [複製鏈接]
我右黎推下先.鈴豆豆屋牙.上牙
回復 支持 反對

我黎黎去去得三級ga.點解牙
回復 支持 反對

hihi.好悶牙.,玩唔到巨商
回復 支持 反對

唉牙....比我一不小心睇到你地打字....我屋企電腦我唔識下載轉巨商牙....你地唔幫我睇住個團.我解左佢GA啦- -..........你地乖啦.
回復 支持 反對

我係到講多一次.我團邊個不玩.我就立即解了.因為我冇心玩啦.你地都知我開團因為咩.我不再講甘多次.我一知誰不玩我就立即解.我唔出聲講解......最後一次講.
回復 支持 反對

3360# 狂野猩猩隊    你知唔知你講緊乜野牙.你今次走黎嘈我.你問能清楚味牙.你再吊牙.你d on9豬排值幾錢牙.你傻左牙.我叫團員去..你問清楚味.你再走黎嘈我團d人.一係就你冇我.一係就有我冇你.我今次唔同你嘈過我一定唔姓林.我第1次甘樣吊人.唔該你問清楚.你唔好e為自己好型.我今次怕你冇面上黎巨商牙.post 左e d野.on9..你自己諗清楚啦..你自己誚ga野.
回復 支持 反對

我黎8下你地講野./我....有一空上黎
回復 支持 反對

回復 3763# 狂野猩猩隊

車...你返黎玩返.都唔會入我團ga.....小氣鬼....我想你返黎我到><
回復 支持 反對

回復 3768# Lsm1023

咩風我唔上得黎牙....我會睇返個團.個團亂哂.係呢.岩啦.我唔識開團post.因為e個post得勁啦.打到冇豬排派.幾勁下-.-
回復 支持 反對

回復 3770# Lsm1023

唔識牙.我10年都唔上一次.鬼識.
回復 支持 反對